I Will Always Love You – inkl. 3-retters menu & vin
18. november 2022 kl. 18.00
BILLETSALG fra
1350
Pr. person
Køb billetter
Kalender

I Will Always Love You – inkl. 3-retters menu & vin

Oplev Andrea Lykke (aktuel i Vild med Dans) i en hyldest til Whitney Houston, når hun gengiver de største hits fra The Bodyguard og fra Whitneys lange karriere. Aftenen krydres med 3-retters middag af Jesper Koch.

Supertalentet og hovedrolleindehaveren fra kæmpesuccessen ”Bodyguard – The Musical”, Andrea Lykke, hylder én af verdens mest ikoniske sangstemmer i storslået koncert. En hyldest til Whitney Houston, som præsenterer alle hendes største sange i Andreas gribende, både klassiske og originale fortolkninger.

Oplevelsen kan suppleres med en udsøgt 3-retters middag sammensat af den anerkendte topkok og Masterchefdommer, Jesper Koch og Alsiks kokketeam. Jesper har endda udvalgt de vine, som indgår i vinmenuen, helt specielt til maden.

Glæd dig til at opleve Andrea Lykke synge alle Whitney Houstons største hits i en intim og spektakulær koncert, samt en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Efter koncerten er der loungemusik med DJ og mulighed for at købe drinks i baren.

Showet opføres også lørdag den 19. november.

I Will Always Love You – inkl. 3-retters menu & vin
18. november 2022 kl. 18.00
BILLETSALG fra
1350
Pr. person
Køb billetter

Det er inkluderet

  • 3-retters middag inkl. vinmenu sammensat af Jesper Koch
  • Koncert med Andrea Lykke, der synger de største Whitney Houston-hits
  • Afterparty med DJ

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

18:00  Dørene åbner

18:45  3-retters middag inkl. vinmenu

21:30  De største Whitney-hits – koncert med Andrea Lykke

22:30  Afterparty med DJ

Musicalstjernen

Andrea Lykke

Andrea Lykke er 24 år gammel, født i Etiopien og opvokset i Vestjylland. Andrea vandt som kun 11-12 årig en lokal talentkonkurrence med Whitney Houstons populære hit I Have Nothing. Allerede her voksede drømmen om at få en sangkarriere for alvor. Andrea blev forsanger i Ringkøbings Big Band og har siden da optrådt på utallige scener og haft mindre samarbejder med blandt andet The Antonelli Orchestra (2013), Mads Langer (2016) og Nephew (2014). Andrea har desuden optrådt for Hendes Majestæt Dronning Margrethe to gange. Første gang i 2014 i forbindelse med Sommertogtet, hvorefter hun blev inviteret til at synge til et privatarrangement på Christiansborg Slot. Andrea har desuden været gæstesolist på Stig Rossens juleturné i 2018. Rollen i The Bodyguard – The Musical var Andreas musicaldebut og indbragte hende fantastiske anmeldelser.

 

Anmelderne skrev om Andrea Lykke i I Will Always Love You

”…hun synger sangene, så man kniber sig selv i armen…” Politiken

”Ikke mange stemmer tåler sammenligning med Whitney Houstons pragtfulde stemme. Men det gør Andreas…” Kulturtid

”…Det er i sig selv imponerende, at der findes en dansk sanger, der rent faktisk kan leve op til Whitney Houstons standard og fremkalde kuldegysningerne hos os, der lytter til hendes sang…” iScene.dk

”…Andrea Lykke leverer filmens, undskyld, musicalens hits, så smukt og overdådigt, at man rent glemmer, at det egentlig var verdensstjernen Whitney Houston, der oprindeligt introducerede de fleste af hittene for os…” XQ28.dk

I will always love you

Dinnerkoncerten I Will Always Love You er udviklet på baggrund af musicalen The Bodyguard – The Muscial og er en spektakulær hyldest til Whitney Houstons fantastiske karriere og indeholder over 20 megahits som Run to You, Queen of the Night, I Have Nothing, I’m Every Woman, Saving All My Love, Greatest Love of All, I Wanna Dance with Somebody, Where Do Broken Hearts Go, One Moment in Time og ikke mindst I Will Always Love You.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen

Den berømte kok Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets tre restauranter, Restaurant Alsik, Freia’s Spisestue og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb).

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Sergenten

Sønderborgs nye koncertsted

Sergenten ligger blot 300 meter fra Alsik Hotel & Spa og holder til i kasernens gamle værkstedsbygning, som er blevet totalrenoveret og moderniseret. Stedet er proppet med udstyr og faciliteter til at skabe sublime lyd-, mad- og kulturoplevelser.

I årevise strømmede mænd og kvinder til Sønderborg for at uddanne sig til sergenter. I dag strømmer folk til Sønderborg for unikke oplevelser på Sergenten.