Hjalmer & 3-retters middag med vinmenu
15. oktober 2022 kl. 18:00
BILLETSALG fra
520
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Hjalmer & 3-retters middag med vinmenu

Bliv suget ind i Hjalmers ærlige melodier og oplev hans åbenlyse passion for musik til intimkoncert på Sergenten. Og glæd dig til en udsøgt 3-retters middag sammensat af en ligeså passioneret Jesper Koch.

Det charmerende og anmelderroste musikalske talent har sparket døren ind til den danske musikscene, og du kan se frem til en aften med stort nærvær, når Hjalmer åbner op for sit katalog af skarptskårne pophits.

Oplevelsen kan suppleres med en udsøgt 3-retters middag sammensat af den anerkendte topkok og Masterchefdommer, Jesper Koch og Alsiks kokketeam. Jesper har endda udvalgt de vine, som indgår i vinmenuen, helt specielt til maden.

Glæd dig til intimkoncert med Hjalmer i Sergentens topmoderne og lydoptimerede koncertsal, samt en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Hjalmer & 3-retters middag med vinmenu
15. oktober 2022 kl. 18:00
BILLETSALG fra
520
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – vin og vand ad libitum under middagen
  • Intimkoncert med Hjalmer
  • Afterparty med DJ og dansegulv

  1.320 kr

Koncertbillet

  • Intimkoncert med Hjalmer
  • Afterparty med DJ og dansegulv

  520 kr

Program

18:00  Dørene åbner

18:45  3-retters menu inkl. øl, vand og vin ad libitum

21:15  Dørene åbner for koncertgæster uden menu

21:30  Koncert med Hjalmer

22:30  Afterparty med DJ og dansegulv

 

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Den berømte kok Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets tre restauranter, Restaurant Alsik, Freia’s Spisestue og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.