I Will Always Love You – Whitney Houston Tribute
17. november 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1520
Pr. person
Køb billetter
Kalender

I Will Always Love You – Whitney Houston Tribute

Oplev den fantastiske Whitney Houston hyldestkoncert "I Will Always Love You" på Sergenten. Inden den forrygende koncert serverer vi Jesper Kochs 3-retters sæsonmenu inkl. vinmenu ad libitum

Efter kæmpesuccesen med The Bodyguard – The Musical, præsenterer vi  nu et nyt og intimt showformat med alle Whitney Houstons største numre med Nellie Ettison i front.

En hyldest til Whitney Houston, som præsenterer alle hendes største sange i Nellie Ettisons gribende fortolkninger.

 

 

I Will Always Love You – Whitney Houston Tribute
17. november 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1520
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammaensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Whitney Houston hyldestkoncert med Nellie Ettison

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17:30 Dørene åbnes

18:15 3 retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum under middagen

20:30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21:00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21:30 Koncert med Nellie Ettison som Whitney Houston (60 min.)

23:00 Tak for i aften

En uforglemmelig oplevelse

Nellie som Whitney

Nellie Ettison kender vi som forsanger for The Antonelli Orchestra, hvor hun fredag efter fredag har sunget sig ind i danskernes hjerter i ”Vild med Dans”.

Hun har ligeledes været fast sangerinde ved Thomas Helmigs store koncerter i mere end 10 år. Nellie Ettisons helt store idol er Whitney Houston, som hun har set op til og sunget siden hun var lille. Nellie glæder sig til at optræde, og har med sin store stemme været med til at tage showet til en helt ny dimension.

En hyldest til Whitney Houston, som præsenterer alle hendes største sange i Nellies gribende, både klassiske og originale fortolkninger.

Glæd dig til at opleve alle Whitney Houstons største hits i en intim og spektakulær koncert, samt en udsøgt gastronomisk oplevelse.

En hyldest til Whitney Houston, som præsenterer alle hendes største sange i Nellie Ettisons gribende fortolkninger af sange som:

QUEEN OF THE NIGHT – HOW WILL I KNOW – I HAVE NOTHING – I’M EVERY WOMAN – RUN TO YOU – GREATEST LOVE OF ALL – I WANNA DANCE WITH SOMEBODY – OG KÆMPEHITTET – I WILL ALWAYS LOVE YOU

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets restauranter, Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster og i begrænset antal).

Du kan også booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte:

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.