Medina & 3-retters middag med vinmenu
29. oktober 2022 kl. 18:00
BILLETSALG fra
520
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Medina & 3-retters middag med vinmenu

Oplev Danmarks sangfugl og ukronede popdronning, Medina, fremfører storhits som ”Kun for dig” og ”Jalousi” i akustiske versioner, og nyd den udsøgte 3-retters koncertmenu sammensat af Jesper Koch.

Det bliver et glædeligt genhør og en storslået koncertoplevelse, når storhits som ”Kun for mig”, ”Det smukkeste” og ”Jalousi” bliver fremført akustisk af Medina i Sergentens intime, topmoderne og lydoptimerede koncertsal.

Oplevelsen kan suppleres med en udsøgt 3-retters middag sammensat af den anerkendte topkok og Masterchefdommer, Jesper Koch og Alsiks kokketeam. Jesper har endda udvalgt de vine, som indgår i vinmenuen, helt specielt til maden.

Efter koncerten er der loungemusik med DJ og mulighed for at købe drinks i baren.

Medina & 3-retters middag med vinmenu
29. oktober 2022 kl. 18:00
BILLETSALG fra
520
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Medina
  • Afterparty med DJ og dansegulv

  1.475 kr

Koncertbillet

  • Koncert med Medina
  • Afterparty med DJ og dansegulv

  520 kr

Program

18:00  Dørene åbner

18:45  3-retters menu inkl. øl, vand og vin ad libitum

21:15  Dørene åbner for koncertgæster uden menu

21:30  Koncert med Medina

22:30  Afterparty med DJ

 

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Velkommen til Medina

Medina har ikke set sig tilbage, men har i stedet leveret platinsingle efter platinsingle. Med mere end en kvart million solgte albums, et buldrende antal streams, hundredvis af liveperformances både nationalt og internationalt og modtager af Æresprisen ved Danish Music Awards 2016 har hun bevist, at det betaler sig at gå sine egne veje.

Den målrettede aarhusianer forstår at skrue op for bassen og det følsomme. Samtidig forstår hun at skrue ned for janteloven og forventningernes pres. Du får integritet, oprigtighed og musikalsk eufori, når Medina indtager scenen og inviterer dig ind i et magisk univers af fyldige og ærlige pop-produktioner.

Hun har ramt æteren med alt fra dristige clubbangers til følsomme popmelodier – og uden videre omsvøb har hun udviklet sig til en af landets største popartister.

Glæd jer til et glædeligt genhør med bl.a. ”Kun for mig”, ”Det smukkeste” og ”Jalousi”, når Medina fremfører numrene akustisk og intimt.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Den berømte kok Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets tre restauranter, Restaurant Alsik, Freia’s Spisestue og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.