Sanne Salomonsen - dinnerkoncert
3. november 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1520
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Sanne Salomonsen - dinnerkoncert

Oplev en uforglemmelig aften med Sanne Salomonsen og en udsøgt 3-retters menu. NY DATO: 3. november kl. 17.30.

Vi inviterer dig til en eksklusiv dinnerkoncert, hvor Sanne Salomonsen vil optræde med nogle af sine mest kendte sange og give en koncertoplevelse i særklasse.

Du bliver også forkælet med en lækker 3-retters sæsonmenu sammensat af Jesper Koch. Efter middagen, hvor der serveres vinmenu ad libitum, indtager Sanne Salomonsen scenen sit store musikalske talent og energiske optræden. Hendes stemme vil fylde lokalet og skabe en uforglemmelig stemning, som du ikke vil glemme.

Så skynd dig at reservere din plads, og vær med til at opleve Sanne Salomonsen i en unik dinnerkoncertoplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Sergenten.

Sanne Salomonsen - dinnerkoncert
3. november 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1520
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammaensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Sanne Salomonsen

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17:30 Dørene åbnes

18:15 3 retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum under middagen

20:30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21:00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21:30 Koncert med Sanne Salomonsen (60 min.)

23:00 Tak for i aften

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen har længe været en af de største stjerner på den danske musikhimmel.

Hun begyndte sin musikkarriere i midten af 1970’erne som forsanger i det legendariske danske rockband Sneakers. Efter nogle år i bandet begyndte hun at udgive musik som soloartist, og hendes første album “Sanne Salomonsen” udkom i 1985.

Sanne Salomonsen har haft en imponerende karriere som sangerinde og sangskriver og har udgivet mange succesfulde albums og singler. Hun har optrådt på mange af Danmarks største musikscener og har også haft koncerter og optrædener i udlandet.

Sanne Salomonsen er kendt for sin kraftfulde stemme og sin alsidige musikstil, der spænder fra rock og pop til blues og jazz.

Med sit store bagkatalog, fyldt til randen af store hits & klassikere, giver Sanne Salomonsen en unplugged koncert, & deler ærligt & kærligt ud af sig selv & sine anekdoter, så der er en skøn stemningsfuld aften i vente, hvor man som publikum kommer helt tæt på en af Danmarks allerstørste stemmer.

Med sit fantastiske hold, som er, Annika Askman på Keyboard og Vokal, Victor Ray Salomonsen Ronander på Guitar og Vokal, Jon Grundtvig på trommer & bas, samt Mads Løkkegaard på Guitar og Vokal.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets restauranter, Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster og i begrænset antal).

Du kan også booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte:

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.