Dit event

Firmafest i Sønderjylland

Vil du forkæle dine medarbejdere med en fest eller et underholdende arrangement i unikke omgivelser? Så byder Sergenten på de helt perfekte rammer og lokaler.

Med en firmafest hos os er du sikret personlig vejledning og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på firmafestlokaler, -menu og alle de andre detaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold.

 

Kontakt os for at høre mere

Firmafest hos Sergenten: Lokaler og menu i høj kvalitet

Hos Sergenten i Sønderjylland har vi de ideelle rammer til at skabe en uforglemmelig firmafest for dig og dine kolleger. Med vores rummelige og hyggelige lokaler, kan vi skabe en atmosfære, der passer præcis til jeres behov og ønsker.

Hertil kan I glæde jer til en aften, hvor gastronomi og god stemning går hånd i hånd. Vores højt kvalificerede gastronomiske team står klar til at forkæle jer med en udsøgt menu og et velassorteret udvalg af drikkevarer.

 

Fuldend din næste firmafest med en overnatning

Vil du gøre firmafesten eller dit næste arrangement til en uforglemmelig aften? Overvej at kombinere firmafesten med et ophold på Alsik Hotel & Spa. Efter en aften med god mad og hyggelig stemning i Sergentens festlokaler, kan du og dine kolleger fortsætte oplevelsen med en overnatning på hotellet. Her kan I nyde godt af de komfortable værelser og den afslappende atmosfære. 

Næste morgen kan I starte dagen med en lækker morgenmad, inden I igen er klar til en ny dag. På den måde bliver firmafesten ikke bare en aften, men en hel oplevelse, der styrker sammenholdet og skaber gode minder – i unikke rammer. 

 

Læs mere om Alsik Hotel & Spa