Koncerter

Glæd dig til god musik

Sergenten vil præsentere et stærkt felt af musikalske navne op til åbningen i 2022.

Når Sergenten åbner i 2022, bliver det med et stærkt og variereret koncertprogram.

Vi glæder os til at præsentere publikum for en god blanding af det bedste fra den danske musikscene samt spændende internationale navne.

Koncertprogrammet kommer til at byde på både traditionelle rock- og popkoncerter med både siddende og stående publikum samt stemningsfulde dinnershows, hvor god musik får følgeskab af lækker mad.

Vi arbejder netop nu på højtryk for at sammensætte det helt rigtige musikprogram for 2022, og vi glæder os til at kunne offentliggøre det for jer.

Vi ses på Sergenten!

 

Mens du venter på Sergenten

Dinnershows på Alsik Hotel

På Alsik Hotel & Spa har vi planlagt en række stemningsfulde dinnershows med særligt udvalgte musikere fra den danske musikscene.

Vores dinnershows, der giver en forsmag på Sergenten, byder på både god musik og lækker mad.

Vi har inviteret en række af Danmarks bedste musikere til Sønderborg, hvor de optræder med deres kendte sange. Inden koncerten kan gæsterne nyde en menu sammensat af Alsik Hotels gastronomiske leder, Masterchef-dommeren Jesper Koch.

Måske har du lyst til at slutte aftenen i vores stemningsfulde bar eller gå en tur langs Sønderborgs smukke og levende havnefront.

Du har også mulighed for at kombinere koncerten med en overnatning i et af vore skønne værelser. Så vågner du til vores overdådige morgenbuffet.

Og når du nu alligevel er på Alsik Hotel, får du måske lyst til et besøg i vores dejlige Alsik Nordisk Spa & Wellness, der bl.a. byder på den populære udendørs infinity pool med udsigt over Alssund.

Find billetter her