DIT EVENT

Events, messer og udstillinger

Lad Sergenten danne ramme for dine events og messer

Er du på jagt efter det perfekte sted til dit næste event? Så lad Sergenten i Sønderborg danne rammen om din messe eller udstilling. Med vores flotte og moderne faciliteter kan vi skabe det helt unikke rum, som du og dine gæster har behov for. 

Vores lokaler i Sønderborg kan forvandles til en sand messehal, hvor du kan få lige dit budskab til at skinne igennem. Så hvad end du skal holde et mindre event eller en storslået messe, så har vi hos Sergenten de rette lokaler. Kort sagt: Vi skaber rammerne, du skaber indholdet. 

Lad Sergenten være din samarbejdspartner til dit næste event, messe eller udstilling. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til en verden af muligheder. 

 

Kontakt os, og hør mere

 

Rummelige og moderne faciliteter

De moderne faciliteter og rummelige lokaler kan skabe den unikke atmosfære, som du og dine gæster fortjener.

Sergentens store sal fungerer som en sand messehal, der kan tilpasses til alle former for arrangementer, events og messer. Her er der plads til både messestande og scener, og vores erfarne team vil hjælpe med at finde den perfekte opstilling til dit arrangement.

Men Sergenten er mere end blot en stor sal. Vi tilbyder også et eksklusivt loungeområde på 1. sal, hvor dine gæster kan slappe af, netværke og nyde udsigten over Sønderborg i afslappede omgivelser.

Lad Sergenten være din samarbejdspartner og hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring dit næste event. Vi tilbyder professionelle rammer og en høj service, der sikrer en succesfuld messe eller udstilling. 

 

Læs mere om vores faciliteter.

 

Udsøgt mad til dit event

En del af en succesfuld messe eller udstilling er uden tvivl maden. Og hos Sergenten i Sønderborg forstår vi lige netop det til fulde. Vores moderne køkkenfaciliteter og dedikerede team er klar til at sørge for, at dine gæster bliver forkælet med udsøgt mad og drikke.

Vi tilbyder en bred vifte af gastronomiske oplevelser, der kan skræddersyes til dit event. Uanset om du ønsker en klassisk buffet, fine dining eller noget helt tredje, vil vores køkken kunne levere. 

Dyk ned i gastronomien her.


Vores mål er at sikre, at dit event bliver en succes. Vi ved, at en messe eller udstilling handler lige så meget om de oplevelser, som dine besøgende og udstillere får. Og her kan en lækker frokost eller middag være prikken over i’et, der gør dit event uforglemmeligt.

Book overnatning til dine kommende events og messer

Hos Sergenten er vi en del af Alsik Hotel & Spa, hvilket gør, at vi kan tilbyde en komplet løsning for dit event. Har du brug for overnatning til dine gæster, eller skal du afholde en konference i forbindelse med din messe? Vi kan tilbyde luksuriøse værelser på Alsik Hotel og professionelle konferencefaciliteter i Sergentens moderne lokaler. Glæd dig til en oplevelse, hvor alt er tænkt ind i mindste detalje, og hvor kvalitet, service og god stemning er i højsædet.

Læs mere om Alsik Hotel og Spa.

Event, messe eller udstilling? Kontakt os, og hør mere

Vores dedikerede team af erfarne event- og konferenceplanlæggere hos Sergenten er klar til at gøre dit arrangement mindeværdigt. Uanset om det er en stor messe, en spændende udstilling eller et særligt event, går vi langt for at sikre, at hver detalje er perfekt. Vi tror på tæt samarbejde og åben dialog for at skræddersy løsninger, der opfylder dine behov. 

Ring til os på 74203000, og lad os sammen skabe dit næste uforglemmelige event, messe eller udstilling.

Kontakt

Skal din messe holdes i Sergenten?

Så kontakt vores event- og konferenceteam, der altid står klar til en god dialog om hvordan dit event bliver en succes.

Med militær præcision sikrer vi dig personlig assistance og tryghed gennem hele forløbet. Vores mission: Din succes!

Kontakt os på 74203000.