Det siger vores kunder

På Sergenten og Alsik Hotel & Spa er gæsternes behov og tilfredshed altid i centrum. Derfor betyder kundernes feedbak meget for os.
Jan Sørensen, adm. direktør Kontor Syd

"En fantastisk oplevelse"

Jeg har haft fornøjelsen flere gange at afholde firma arrangementer på Alsik og erhvervsmesse på Sergenten.

Jeg vender tilbage hver gang fordi jeg får en fantastisk service fra hele teamet. Det er lige fra idefase til selve dagen hvor vi har arrangementet, så spiller det hele bare. Jeg møder aldrig problemer, kun løsninger. Alsik’s succes defineres ud fra vores gæsters oplevelse på hotellet og til arrangementerne, og den er fantastisk fra modtagelse til afslutning. Vores gæster og jeg føler os altid velkommen – og det er hver gang.

Jeg kan kun varmt anbefale samarbejdet med Alsik.

TJM Forsikring

"Det bedste arrangement"

Vi holdte i efteråret 2023 vores firmaarrangement på Alsik, og det var en fantastisk oplevelse.

Vores deltagere kalder det for det bedste arrangement vi har holdt – det gør de blandt andet pga. lokationen, det hjælpsomme personale, den gode mad og generelt stemningen på hotellet og Sergenten.

Vores samarbejde før og under arrangementet med Joy var med til at hjælpe med at vi som arrangører også kunne nyde weekenden – ligesom vores deltagere. Joy hjalp os med at planlægge det hele, og var til stede hele weekenden, og sørgede for at alt spillede.

Vi vil klart anbefale alle at holde deres arrangement på Alsik.

Vi har også plads til dit event

Sergentens mange muligheder

Er du på jagt efter det perfekte sted til konferencer, events eller udstillinger? Så lad Sergenten og Alsik Hotel & Spa danne rammen om dit arrangement.

Med vores flotte og moderne faciliteter samt professionelle stab kan vi skabe de helt perfekte rammer.