Anders Matthesen
12. oktober 2022 kl. 19:00
BILLETSALG fra
450
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Anders Matthesen

Anders Matthesen
12. oktober 2022 kl. 19:00
BILLETSALG fra
450
Pr. person
Køb billetter
"JOKES – fra en hvid, straight mand" - en stand-up aften med Anders Matthesen

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen “JOKES – fra en hvid, straight mand”.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinér-shows udelukkende på ´Kongekilden´ i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste er overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens kommende, nye turné.

Billetter til Matthesens turnéer bliver vanen tro revet væk. Så er man en af dem der vil opleve, hvad han nu har fundet på, bør man være hurtig.

Anders fortæller

Jeg tror vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.

Gør jer klar … Det bliver optur!!

Glæd dig også til

Mads Langer

10. september 2022 kl. 18:00

Rasmus Bjerg som "John"

25. september 2022 kl. 18:00

Anders Matthesen

12. oktober 2022 kl. 19:00

Hjalmer

15. oktober 2022 kl. 18:00

Medina

29. oktober 2022 kl. 18:00