Annika Aakjær & tapas
4. marts 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1020
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Annika Aakjær & tapas

Oplev en skøn livekoncert med Annika Aakjær og nyd en lækker tapas-anretning fra Jesper Koch

Tilbring en skøn aften i selskab med altid festlige Annika Aakjær og hendes vidunderlige blanding af humor og musik i Sergentens stemningsfulde koncerthal. Inden koncerten serverer vi  en lækker anretning med tapas & sharefood med tilhørende vinmenu. Efterfølgende er der kaffe og kage fra buffet inden koncerten med Annika Aakjær.

Annika Aakjær & tapas
4. marts 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1020
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. tapas & sharefood

  • Tapas & sharefood sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – vin og vand under middagen
  • Kaffe & kage
  • Koncert med Annika Aakjær

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17.30 Dørene åbnes

18.15 Tapas og sharefood inkl. vinmenu

20.30 Kaffe og kage fra buffet

21.00 Koncert med Annika Aakjær

22.00 Tak for i aften

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med hendes stemme, grin, personlighed og ikke mindst sine tekster. Annika har en hel unik komisk evne til at tage hendes publikum med ind i hendes finurlige univers af betragtninger fra hendes liv, der altid er en vigtig del af hendes koncerter.

Annika Aakjær er både musiker og skuespiller og har bl.a. medvirket film som Dirch, julekalenderen Julestjerner fra 2012 og teateropsætningen Come Together. I 2018 var hun en del af TV2’s Toppen af Poppen, ligesom hun lagde Zulu Comedy Galla 2019 ned og fik et imponerende stående bifald for hendes sang om menstruation.

Hun er født i 1982 og dimitterede fra den nyopstartede sangskriveruddannelse fra det Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2012. hendes debutalbum Lille Filantrop fra 2008 høstede stor ros hos anmeldere og de spåede hende en stor fremtid.
Hendes efterfølgende album Missionær fik også meget gode anmeldelser. Hun har været nomineret adskillige gange til musik priser som Talent af P3 Guld, Årets Danske Navn til Danish Music Awards, og vandt en Robert for Bedste Originale Sang for hendes titelsang til filmen Gummi T.
Hun har desuden medvirket i Dirch hvor hun spiller rollen som Daimi, og spiller også med i hvor hun spillede Piil.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt menu med tapas & sharefood. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets tre restauranter, Restaurant Alsik, Freia’s Spisestue og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb).

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster)

Du kan også booke en overnatning ved at kontakte hotellet direkte.

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da ofte må melde alt optager i weekenderne.