Glæd dig til fredag den 28. februar kl. 18-22 hvor vi inviterer til en ny omgang Sergentens Koch’erier – denne gang med en vinterinspireret menu.
Vi serverer en udsøgt 3-retters sæsonmenu sammensat af Jesper Koch med 5 slags vine ad libitum fra buffet.
- 3 smagfulde serveringer inspireret af sæsonen & naturen omkring os
- Velvalgte vine fra buffet ad libitum under middagen, her findes også alkoholfrie vine
- Øl & sodavand fra buffet ad libitum under middagen
- Koldhævet surdejsbrød med saltet smør
- Vores velvalgte kaffe & te, koffeinfri til dem der ønsker det
- Sødt til kaffen
Oplev en afslappet og hyggelig aften med god mad og drikke i et uformelt fællesskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften, hvor både smagsløgene og humøret bliver forkælet.
Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster. Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.
Tilkøb overnatning
Ønsker du overnatning på Alsik efter eventet? Så kan du booke værelse til en meget fordelagtig pris med den rabatkode, som du får tilsendt efter booking.
Tilkøb værelse: Kun kr. 1.465 for 2 personer / kr. 1.265 for 1 person.
Denne pris er inkl. morgenbuffet og én nat i forbindelse med eventet på Sergenten.