Steffen Brandt - dinnerkoncert
5. april 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1350
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Steffen Brandt - dinnerkoncert

Dinnerkoncert med TV2-forsanger Steffen Brandt

Glæd dig til en fantastisk dinnerkoncert med TV-2-forsanger Steffen Brandt. Vi serverer en 3-retters koncertmenu med vinmenu, øl og vand ad libitum under middagen.

Steffen Brandt - dinnerkoncert
5. april 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1350
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Steffen Brandt

Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17.30 Dørene åbnes

18.15 3-retters menu inkl. vin og vand ad libitum under middagen

20.30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21.00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21.30 Koncert med Steffen Brandt

23.00 Tak for i aften – dørene lukkes

Oplev TV-2-forsangeren solo

Steffen Brandt

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2, der blev dannet for mere end 4 årtier siden. Han har skrevet både tekst og musik til alle gruppens sange, og netop hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest populære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens tendenser. Men sangene kredser også omkring tilværelsens helt store spørgsmål: Livet, døden og kærligheden.

I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske ,men altid kærligt-kritiske, undrende sange. Hans uomtvistelige sproglige talent har beriget danskerne og det danske sprog, og i 2003 modtog han velfortjent Modersmål-Selskabets sprogpris for sin indsats for det danske sprog. Steffen Brandt har også skrevet sange til en lang række danske kunstnere, bl.a. News, Ray Dee Ohh, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. Steffen Brandt har fra 2001 arrangeret en række koncerter uden for sæsonen på Bornholm. Han har valgt kunstnere fra vidt forskellige genrer og har trukket publikum til fra hele Danmark. I 2009 udgav han et soloalbum med Bob Dylan-sange gendigtet på dansk med titlen ”Baby Blue”

Nyd Jesper Kochs koncertmenu

Jesper Koch har til koncerten med Steffen Brandt sammensat en udsøgt 3-retters koncertmenu med fokus er på de bedste ingredienser og kulinariske traditioner. En nøje udvalgt vinmenu samt øl og vand under middagen er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch er den kreative drivkraft bag gastronomien på Alsik. Han har skabt og står i spidsen for hotellets spiseoplevelser, herunder Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge samt den prisvindende Michelin-restaurant Syttende.

Efter en karriere, der har bragt ham gennem en imponerende række af restauranter både nationalt og internationalt, heriblandt adskillige Michelin-belønnede steder, og efter at have etableret flere egne restauranter, har den talentfulde kok fra Sønderjylland valgt at vende hjem. Han ønsker at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske verdenskort med sin ekspertise og kærlighed til madlavning.

Forlæng oplevelsen

Overnat på Alsik

Udvid oplevelsen ved at forlænge dit besøg med en overnatning på Alsik Hotel & Spa efter koncerten med Steffen Brandt.

Hotellet ligger blot få hundrede meter fra Sergenten og præsenterer komfortable og smukt indrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks omfangsrige spa- og wellnessafdeling kan du nyde afslapning og velvære som en ekstra tilføjelse til din rejse (tilkøb). Du kan finde yderligere oplysninger på Alsik Spas officielle hjemmeside.

Ved at reservere din overnatning samtidig med købet af din koncertbillet kan vi tilbyde dig en særlig eventpris på værelset. Dette tilbud gælder kun ved reservation via Ticketmaster og er begrænset i antal.

Alternativt har du også mulighed for at booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte.

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.