Alsik & Kokkevennerne: Umut Sakarya og Ole Troelsø
21. februar 2026 kl. 18.00
BILLETSALG fra
1500
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Alsik & Kokkevennerne: Umut Sakarya og Ole Troelsø

Kom til kokketræf den 21. februar, hvor vi får besøg af Umut Sakarya og Ole Troelsø i vores serie af kokketræf: Alsik & Kokkevennerne.
Alsik & Kokkevennerne: Umut Sakarya og Ole Troelsø
21. februar 2026 kl. 18.00
BILLETSALG fra
1500
Pr. person
Køb billetter

Kom med til Alsik & Kokkevennerne lørdag den 21. februar, hvor vi igen samler passionerede kokke og madglade gæster til en helt særlig oplevelse, hvor fællesskab og smagsoplevelser er i centrum.

Denne gang får Alsiks gastronomiske leder, Mette Gassner, besøg af kokken Umut Sakarya og Børsens gastronomiske redaktør Ole Troelsø.

Glæd dig til en aften med en udsøgt 4-retters menu med tilhørende vinmenu samt efterfølgende kaffe/te med sødt & petit four, skabt i fællesskab af Mette og hendes kokkevenner. Under middagen kan du møde kokkene og menneskerne bag retterne, høre historierne om råvarerne og mærke stemningen, når mad, mennesker og gode fortællinger smelter sammen.

Umut Sakarya

Umut Sakarya er en kendt kok født i Tyrkiet og bosat i Danmark. Umut Sakarya er kendt fra en række tv-programmer. I 2015 blev han vinder af “Masterchef – Mig og min kok” sammen med Rene Dif fra bandet Aqua.

I årene herefter åbnede Umut Sakarya flere succesrige spisesteder med klassisk dansk mad, som alle blev lukket i 2022. Umut Sakarya har en YouTube-kanal om madlavning og en Instagram-profil med mange følgere. 

Ole Troelsø

Ole Troelsø er gastronomi-redaktør på Børsen, hvor han har anmeldt over 1.000 restauranter.

Han gik i lære som kok i 1979, men forlod branchen i 1983 for at forfølge andre mål i tilværelsen, men madlavning forblev en hobby.

Han begyndte på Journalisthøjskolen i 1996 og kom i 1997 i praktik på Dagbladet Børsen, hvor han har skrevet lige siden. Han har siden 2001 været gastronomiredaktør, restaurantanmelder og vinskribent.

 

TILMELDING

Betaling sker ved tilmelding, og købet kan ikke annulleres. Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost. Vær opmærksom på, at du deler bord med andre gæster.

TILKØB OVERNATNING

Booking af overnatning i standardværelse inkl. morgenbuffet på Alsik Hotel & Spa i forbindelse med arrangementet kan tilbydes til særpris.

Enkeltværelse: kr. 1.265,- / Dobbeltværelse: kr. 1.465,- for 2 personer.

Begrænset antal værelser til rådighed. Praktisk information om booking vil fremgå af bekræftelse efter køb af billet.