Michael Falch – dinnerkoncert
25. august 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1320
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Michael Falch – dinnerkoncert

Dinnerkoncert med Michael Falch & 3-retters menu

Nyd en aften i selskab med Michael Falch, der spiller sine største hits på Sergenten.
Aftenen indledes med en 3-retters koncertmenu med tilhørende vinmenu. Menuen er sammensat af Jesper Koch og Alsiks kokketeam.

Michael Falch – dinnerkoncert
25. august 2023 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1320
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Michael Falch

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Forlæng aftenen med fri bar

Eksklusiv baradgang i Sergenten Lounge efter dinnershow i halvanden time fra 22.30-00.00 med fri bar indeholdende øl, vin, vand samt pre-mixed drinks.

Eksklusiv bar-lounge-pakke: kr. 395,- pr. person

Dette kan kun købes på forhånd og er ikke muligt at booke på selve aftenen.

Program

17:30 Dørene åbnes

18:15 3 retters menu inkl. vin og vand ad libitum under middagen

20:30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21:00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21:30 Koncert med Michael Falch

23:00 Tak for i aften

22.30-00.00 Fri bar i Sergenten Lounge (TILKØB)

Michael Falch

Efter et højspændt år med Malurts gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur. Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden Malurt-eventyret turnerede han både med Dét Band og med sin poetiske trio.

I foråret 2023 pakker han imidlertid atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende turné. Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.

Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet. Michael Falch kan nemlig øse af et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.

Hans soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets restauranter, Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster og i begrænset antallet)

Du kan også booke en overnatning ved at kontakte hotellet direkte.

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da ofte må melde alt optaget i weekenderne.