Rasmus Walter – dinnerkoncert
4. oktober 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1250
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Rasmus Walter – dinnerkoncert

Oplev Rasmus Walter til skøn dinnerkoncert på Sergenten

Oplev en enestående dinnerkoncert med den talentfulde musiker og sanger Rasmus Walter på Sergenten i Sønderborg. Aftenen indledes med en udsøgt 3-retters menu inkl. vinmenu, øl og vand ad libitum under middagen.

 

 

Rasmus Walter – dinnerkoncert
4. oktober 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1250
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammaensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Rasmus Walter

Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17.30 Dørene åbnes

18.15 3-retters menu inkl. vin og vand ad libitum under middagen

20.30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21.00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21.30 60 min. koncert med Rasmus Walter

23.00 Tak for i aften – dørene lukkes

Rasmus Walter

Oplev  Rasmus Walter, når han går på scenen for at levere en uforglemmelig koncertoplevelse. Med næsten to årtiers erfaring inden for pop og rock har Rasmus Walter etableret sig som en af Danmarks mest elskede og talentfulde kunstnere.

Han begyndte sin musikalske rejse som forsanger for det legendariske band Grand Avenue, og siden da har han været på en solokarriere, der har sendt ham til musikhimlen med hits som “Endeløst” og “På en dag som i dag,” begge belønnet med guld- og platinplader.

Rasmus Walter er ikke kun en dygtig sanger og sangskriver, men hans liveoptrædener er også noget ud over det sædvanlige. Med sin karakteristiske, rå stemme og en sprudlende århusiansk dialekt giver han en autentisk og hjertevarm oplevelse, der fordyber publikum i hans musik.

Grib chancen for at være en del af denne enestående aften, hvor han vil levere alle dine favoritnumre, herunder “Endeløst,” “Verden i Stå,” “På en dag som i dag,” “Dybt vand,” “Heart of Stone,” og “Lost In The Moment.” Sæt kryds i kalenderen og forbered dig på en koncert, der vil berøre dit hjerte og efterlade dig i ekstase. Billetterne vil snart være udsolgt, så sørg for at sikre dine pladser nu!

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets restauranter, Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster og i begrænset antal).

Du kan også booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte:

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.