Stig & Vennerne - Dinnerkoncert
23. august 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1250
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Stig & Vennerne - Dinnerkoncert

En hyldest til Flemming "Bamse" Jørgensen med Stig & Vennerne.

Glæd dig til en fantastisk aften på Sergenten, hvor Stig & Vennerne spiller alle de populære sange fra Bamses lange karriere.

Inden koncerten serverer vi Jesper Kochs udsøgte 3-retters koncertmenu  inklusiv en dejlig vinmenu, øl og vand ad libitum under middagen.

Stig & Vennerne - Dinnerkoncert
23. august 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1250
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Stig & Vennerne

Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17.30 Dørene åbnes

18.15 3 retters menu inkl. vin og vand ad libitum under middagen

20.30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21.00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21.15 Koncert med Stig og vennerne – en hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

22.30 Tak for i aften – dørene lukkes.

En hyldest til Flemming "Bamse" Jørgensen

Stig & Vennerne

Stig & Vennerne Akustisk glæder sig til at besøge Alsik Hotel. Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming ’Bamse’ Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Allan Nagel samt Stig Rossen.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner.

Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere.

De små historier og anekdoter gør, at man synes, man kommer til at kende personen Flemming ‘Bamse’ Jørgensen lidt bedre.

Historien bag Stig & Vennerne

I januar 2011, umiddelbart efter Flemmings pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse. Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser? Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger.

Koncerten blev intet mindre end magisk. Stig og bandet blev derfor enige om, at det ikke skulle være første og eneste gang, og Stig & Vennerne blev dannet.

I forlængelse af en støt stigende interesse og efterspørgsel besluttede de fire i marts 2016 at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Nyd Jesper Kochs koncertmenu

Jesper Koch har til koncerten med Stig & Vennerne sammensat en udsøgt 3-retters koncertmenu med fokus er på de bedste ingredienser og kulinariske traditioner. En nøje udvalgt vinmenu samt øl og vand under middagen er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch er den kreative drivkraft bag gastronomien på Alsik. Han har skabt og står i spidsen for hotellets spiseoplevelser, herunder Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge samt den prisvindende Michelin-restaurant Syttende.

Efter en karriere, der har bragt ham gennem en imponerende række af restauranter både nationalt og internationalt, heriblandt adskillige Michelin-belønnede steder, og efter at have etableret flere egne restauranter, har den talentfulde kok fra Sønderjylland valgt at vende hjem. Han ønsker at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske verdenskort med sin ekspertise og kærlighed til madlavning.

Forlæng oplevelsen

Overnat på Alsik

Udvid oplevelsen ved at forlænge dit besøg med en overnatning på Alsik Hotel & Spa efter koncerten med Stig & Vennerne.

Hotellet ligger blot få hundrede meter fra Sergenten og præsenterer komfortable og smukt indrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks omfangsrige spa- og wellnessafdeling kan du nyde afslapning og velvære som en ekstra tilføjelse til din rejse (tilkøb). Du kan finde yderligere oplysninger på Alsik Spas officielle hjemmeside.

Ved at reservere din overnatning samtidig med købet af din koncertbillet kan vi tilbyde dig en særlig eventpris på værelset. Dette tilbud gælder kun ved reservation via Ticketmaster og er begrænset i antal.

Alternativt har du også mulighed for at booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte.

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.

Glæd dig også til

Poul Krebs - dinnerkoncert

28. september 2024 kl. 17.30

Jada – dinnerkoncert

25. oktober 2024 kl. 17:30
Udsolgt

Koch'erier på Sergenten

3. november 2024 kl. 18:00

Dodo & the Dodos

28. marts 2025 kl. 19:00