Jada – dinnerkoncert
25. oktober 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1550
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Jada – dinnerkoncert

Oplev den fantastiske popsangerinde Jada til en skøn dinnerkoncert på Sergenten

Forkæl dig selv med en uforglemmelig aften i selskab med den talentfulde sangerinde Jada til en middagskoncert på Sergenten i Sønderborg. Aftenen begynder med en eksklusiv 3-retters menu, akkompagneret af en udsøgt vinmenu samt øl og vand ad libitum gennem hele middagen.

Jada – dinnerkoncert
25. oktober 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1550
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammaensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Jada

Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17.30 Dørene åbnes

18.15 3-retters menu inkl. vin og vand ad libitum under middagen

20.30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21.00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21.30 60 min. koncert med JADA

23.00 Tak for i aften – dørene lukkes

Jada

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.

 Jada er blevet et forbillede, en inspiration og stemmen for en hel generation, der kan relatere til og spejle sig i hendes autentiske musik, ærlige og opløftende tekster. Da Jada udgav sit debutalbum ’I Cry A Lot’ i 2019 kvitterede både Politiken, Gaffa og Soundvenue med fem stjerner.

Nu, tre år og 14 anerkendende priser senere, har Jada for alvor etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene og i slutningen af maj delte hun sit andet album, der bærer titlen ’Elements’, med resten af verden. På albummet tager Jada lytteren med på en ærlig rejse gennem et væld af forskellige følelser, oplevelser og nuancer, der på albummet, og som titlen antyder, er inddelt i fire elementer, der på én og samme gang adskiller sig fra hinanden og smelter sammen: ”Ild repræsenterer transformation, seksualitet, passion og det smertefulde i at noget må brænde op, for at nye ting kan opstå. Luft repræsenterer skift, overgivelse, nye perspektiver. Jord repræsenterer sorg, ens rødder, og livets cyklus. Vand repræsenterer nydelse, styrke og bevægelighed”  fortæller Jada om de fire elementers betydning.

Jada har over sommeren spillet på de største festivaler landet over. PÅ Roskilde indtog hun den ikoniske Orange Scene til store roser fra den danske presse. Gaffa og Politken kan koncerten 5 stjerner og BT gav hele 6 stjerne med overskriften ’Historisk triumf – Vanvittig imponerende!’

Senest har Jada udgivet sangen Saturn Return sammen med danske MØ.

 

 

 

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets restauranter, Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning
Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster og i begrænset antal).

Du kan også booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte:

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.

Glæd dig også til

Poul Krebs - dinnerkoncert

28. september 2024 kl. 17.30

Jada – dinnerkoncert

25. oktober 2024 kl. 17:30
Udsolgt

Koch'erier på Sergenten

3. november 2024 kl. 18:00

Dodo & the Dodos

28. marts 2025 kl. 19:00