Klubien & Dans'orkestret - dinnerkoncert
30. august 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1320
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Klubien & Dans'orkestret - dinnerkoncert

Glæd dig til en fantastisk dinnerkoncert med Klubien & Dans’orkestret. Vi serverer en 3-retters koncertmenu med vinmenu, øl og vand ad libitum under middagen.

Klubien & Dans'orkestret - dinnerkoncert
30. august 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1320
Pr. person
Køb billetter

Koncert inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – øl, vin og vand ad libitum under middagen
  • Koncert med Klubien & Dans’orkestret

Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17:30 Dørene åbnes

18:15 3 retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum under middagen

20:30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21:00 Bar åbner med mulighed for køb af drinks

21:30 Koncert med Dans’orkestret (60 min.)

23:00 Tak for i aften

Klubien & Danseorkestret

Oplev Jørgen Klubien spille alle de største hits sammen med sit fantastiske band Klubien & Dans’orkestret.
Til koncerten kan du opleve de store hits med Danseorkestret som “Kom tilbage nu”, “Regndans”, ”Satellit”, ”Du & Mig”, ”Sidste Skrig” med mange flere.

Det bliver en koncert med masser af hits, dans og livsglæde, du kan leve længe på.

Klubien har haft en lang og succesfuld karriere som tegner for Disney og Pixar. Californien, den solrige amerikanske stat, har været en uudtømmelig kilde til inspiration med sin kulørte sammensætning af skæbner og steder. Derfor giver det også god mening for Klubien med musikalske ekkoer fra Motown-kataloget, som Klubien har dyrket siden sine københavnske drengeår. Også kunstnere som D’Angelo, The Roots og John Mayer er pejlemærker for Klubien.

Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’ & ‘Regndans’ som både yngre og ældre generationer kan synge med på. Til koncerterne er en række succesrige danske artister som selv optræder på de største danske scener spottet backstage for autografer og selfies med den populære sanger. Ligesom Klubien i 2022 er gæstesanger på L.I.G.A.’s seneste single Kun For At Danse Udover at være kendt for sit arbejde som sanger og komponist i Danseorkestret er Klubien desuden kendt for sit arbejde med Elmer band, som har udgivet et album og to grand prix singler, og ikke mindst for sit livslange arbejde i amerikansk tegnefilm, som både tegner og manuskriptforfatter på bl.a. Pixars ‘Biler’ og ‘Toystory 2’, Disneys ‘Løvernes konge’ og ‘Den lille havfrue’, samt Tim Burtons ‘The Nightmare Before Christmas’ og ‘Frankenweenie’.

Sikre dig plads til årets hotteste soulkoncert med masser af Danseorkestret hits og Jørgen Klubien i spidsen sammen med nogle af de bedste musikere i Danmark. Glæd dig til en koncert, hvor Klubien vil dele ud af sin kærlighed til soulmusikken fra sin lange musikalske karriere.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets restauranter, Restaurant Alsik, Freia Bar & Lounge og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Hvis du booker din overnatning samtidigt med at du bestiller din koncertbillet, kan vi tilbyde en særlig eventpris på værelset. (Gælder kun ved reservation på Ticketmaster og i begrænset antal).

Du kan også booke en overnatning til dagspris ved at kontakte hotellet direkte:

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optaget i weekenderne.