Jan Hellesøe – dinnershow
17. maj 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1215
Pr. person
Køb billetter
Kalender

Jan Hellesøe – dinnershow

Oplev Jan Hellesøe live ved dinnershow på Sergenten.

Glæd dig til et unikt show med Jan Hellesøe, når han demonstrerer sin viden om psykologiske manipulationer og hypnotiske teknikker.
Inden showet serverer vi en udsøgt 3-retters menu med tilhørende vinmenu, øl og vand ad libitum under middagen.

Jan Hellesøe – dinnershow
17. maj 2024 kl. 17:30
BILLETSALG fra
1215
Pr. person
Køb billetter

Show inkl. 3-retters menu

  • 3-retters middag sammensat af Jesper Koch
  • Særlig udvalgt vinmenu – vin, øl og vand ad libitum under middagen
  • Show med Jan Hellesøe

Vær opmærksom på, at du vil sidde ved langborde sammen med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

17:30 Dørene åbnes

18:15 3 retters menu inkl. vin, øl og vand ad libitum under middagen

20:30 Kaffe og te med sødt fra buffet

21:00 Show med Jan Hellesøe

22:30 Tak for i aften

Jan Hellesøe

Glæd dig til et unikt show med Jan Hellesøe, når han demonstrerer sin viden om psykologiske manipulationer og hypnotiske teknikker.

Jan Hellesøe er hypnotisør, illusionist og psykologisk manipulator. Men først og fremmest er han en skideflink fyr. Selv om han med sine enestående evner ud i mental manipulation kan gøre mange mennesker decideret bange, så vil han altid kun sit publikum det bedste.

”Jeg elsker at se forvirringen i folks ansigter, når jeg afslører deres usagte tanker. De får en følelse af at have lært noget nyt, og de forlader altid mine shows en stor oplevelse rigere,” fortæller Jan Hellesøe.

Det er både utroligt underholdende og oplysende, og undervejs lærer man en hel masse om sig selv og sit sind. Man får uden tvivl også et nyt blik på sine medmennesker og verden omkring sig – og når showet er ovre, ved publikum ikke længere hvilket ben, de skal stå på.

En oplevelse i 14-års alderen fik en altafgørende betydning for Jan. Den ellers generte teenagedreng fra Sønderborg købte en lille æske, der kunne få en mønt til at forsvinde. Når han viste tryllekunsten til folk, forsvandt genertheden med ét. Pludselig var det ikke længere Jan, der var i fokus, men derimod forsvindingsnummeret. Kimen var dermed blevet lagt til Jans karriere.

Som ung forlod han sin hjemby til fordel for Las Vegas og Hollywood, hvor han udviklede, forfinede og optrådte med sine evner inden for hypnose og manipulation. Efter nogle år vendte han tilbage til Danmark og slog sig ned i København.

En dag i 2013 optrådte med sit show i en virksomhed. Blandt publikum sad en tv-producent, som tilbød ham sit eget program, hvis han kunne optræde foran et tv-kamera. Det mente Jan godt, at han kunne

Dette førte til adskillige sæsoner af programmerne Fuckr med dn hjrne og Manipulator, en julekalender og adskillige særprogrammer. Blandt de shows, som Jan har turneret med, finder man one-man-showet Forført og 2 hjerner 1 show, hvor Jan indtog scenen sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Nyd Koch'ens koncertmenu

Til denne aften har Jesper Koch sammensat en udsøgt 3-retters menu, hvor de bedste råvarer og madtraditioner kommer i højsædet. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen.

Jesper Koch står i spidsen for Alsiks gastronomiske univers. Han har udviklet og leder hotellets tre restauranter, Restaurant Alsik, Freia’s Spisestue og Michelin-restauranten Syttende. 

Efter at have arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt flere restauranter, er den sønderjyske kok vendt hjem for at sætte Alsik og Sønderborg på det gastronomiske landkort.

Snup en overnatning

Udvid den musikalske oplevelse med én eller flere overnatninger på Alsik Hotel & Spa.

Hotellet ligger blot få hundred meter fra Sergenten, og byder på skønne velindrettede værelser samt en overdådig morgenbuffet.

I Alsiks store spa- og wellnessafdeling kan du finde afslapning og velvære, inden du rejser videre (tilkøb). Læs mere på Alsik Spas hjemmeside.

Book din overnatning her

Eller kontakt os på tlf. 74203000 eller info.alsik@steigenberger.com.

Book dit værelse i god tid, da vi ofte må melde alt optager i weekenderne.